RAEquiz - Contoh serta pengiraan automatik

Posted by: fay

01:01:07 PM - 20 Feb, 2009 

RAE 01/09 dah berlalu tapi ada beberapa rakan baik tak berapa nak lulus so dp dulu aku mmg nak wat script untuk sessi soal jawap ni cuma masa tu tak berapa nak ada.

 Dulu masa aku ambil rae ni.. aku sendiri tak belajo dan tarikh masa rae pun sampe lupa.. anyway terima kasih tak terhingga kepada 9W2SMF, swal Abg Jefp dan 9W2WDH kerana depa ni la yg ingatkan aku tarikh rae.. bukan apa minggu-minggu tu aku betul-betul celaru dengan life.. kalau bukan kerana 9W2WDH yg bawa aku kedewan (bawa keta aku la.. hehe) aku takkan masuk rae tu.. anyway life go on...

 so kepada rakan2 yang nak menguji kefahaman sop & teknikal.. juga kepada pemegang2 lesen kelas a & b juga bole test power kat sini

http://rae.xylonite.org/ 

 Set soalan aku akan masukkan dari masa ke semasa.. tapi kalau dah ambil mana2 set pun bole try lagi pasal set tu soalan dia akan dipaparkan secara random.. jadi turutan soalan tu akan sentiasa berubah... 

kalau sapa2 nak sumbangkan soalan dan jawapan amat2 dialu2kan...


02:55:00 PM - 25 Feb, 2009

updated link from rae.xylonite.org to rae.f51.org .. maybe for easy remember...

[ Single viewed: 16642 times (counter reset 21 Oct 2008) ]
« Prev item - Next Item »
---------------------------------------------

Comments


bro fay.. boy ada soalan dewi bahasa.. kalau nak boleh boy email kan...

Leave comment

 




Soalan bonus untuk anda
Bonus Question for yah